CyberPhoto firar 25 år på nätet!

I år är det ett jubileumsår här på CyberPhoto, vi firar hela 25 år på nätet! Vi vill fira det tillsammans med dig. Tack för att du har följt med oss under resans gång! Håll utkik i vårt flöde efter våra guldkantade aktiviteter.

1995 så var internet i sin linda. Få hade tillgång till internet, och för många var internet något farligt då det var något nytt och okänt. Men internet visade också en möjlighet till något stort och fantastiskt, där mycket information kunde finnas tillgängligt för alla. 

Vi hette på den tiden Te-Ges Foto, ett företag som grundades redan 1955. Vi testade kameror redan när vi endast hade butiksförsäljning och dessa tester började vi göra tillgängliga även på nätet. Detta vann stort intresse och kort därpå önskade många läsare även kunna köpa produkter från oss. Resten är historia. Så i år är det hela 25 år sedan vi tog steget ut på nätet och namnet CyberPhoto blev känt, och det tycker vi är värt att fira.

Under 2020 kommer det därför att dyka upp tävlingar, utmaningar, filmer, kampanjer och festligheter i ditt flöde från oss. Vi hoppas att vi kan bidra med lite guldkantad jubileumskänsla för dig på detta sätt. Har du ett roligt CyberPhoto-minne? Skicka gärna in det till oss på blogg@cyberphoto.se så kanske vi delar ditt minne med våra läsare!

Vi kan även nu berätta att PhotoExpo i år kommer att hållas online 23-24 Oktober. Mer information om detta kommer här på bloggen inom kort!