Profoto Stories - 3 typer av bröllopsbilder

Shun har rest världen runt som bröllopsfotograf, men staden han bor i har en alldeles speciell plats i hans hjärta. ”Tokyo är en speciell stad som inte liknar någon annan, med en unik blandning av gammalt och nytt.” Det var därför han och hans team bestämde sig för att ge sig ut i Tokyo med Profoto A1X och skapa bröllopsbilder på tre av stadens vackraste platser. ”Eftersom A1X är så liten och lätt är den helt perfekt för bröllopsfotografering.”

Det var före gryningen som Shun och hans team träffades vid den berömda korsningen Shibuya Scramble Crossing i Tokyo. Vanligtvis är korsningen full av människor, trafik och jäkt, men vid den här tiden på dygnet var det ovanligt lugnt...

Läs hela artikeln här: 3 typer av bröllopsbilder med Shun och Profoto A1X