Nytt från Fujifilm!

Nyhet

Nu lanserar Fujifilm ett nytt objketiv, GF 30/3,5 R WR samt mjukvaruuppdatering till alla tre GFX kameror!

Fujifilm GF 30/3,5 R WR är ett vidvinkelobjektiv som passar perfekt till bl.a landskap och arkitektur. 30mm brännvidd på mellanformat motsvarar 24mm på fullformat vilket är en mycket populär brännvidd för många landskapsfotografer då du får en bred vy men ingen förvrängning i bilden. Objektivet har en snabb, tyst och träffsäker autofokus vilket fungerar perfekt till både foto och video. 

Men en längd på under 10cm och en vikt på 510g är objektivet smidigt med tanke på att den är anpassad för mellanformat och har en upplösningsförmåga på över 100 megapixel. Det är uppbyggt utav 13 linselement i tio grupper inkl. två asfäriska element och två ED-linselement för att effektivt kontrollera olika avvikelser som sfärisk och kromatisk aberration.

Objektivet beräknas att finnas tillgängligt i augusti 2020.

Läs mer och beställ redan nu: Fujifilm GF 30/3,5 R WR

Nu släpper även Fujifilm mjukvaruuppdatering till alla tre GFX kameror varav nya Film simulationer, bättre autofokus, fler smarta funktioner samt att GFX100 får stöd för RAW video om du filmar med en Atomos. Du kan uppdatera din kamera genom din smartphone/surfplatta eller via minneskort, du hittar mer infromation om varje kamerauppdatering här:

FUJIFILM GFX 50S(Ver. 4.00)
FUJIFILM GFX 50R(Ver. 2.00)
FUJIFILM GFX100(Ver. 2.00)