Bloggpost

2020-06-23

Vinnaren är utsedd i Claras fotoskola

Vi är oerhört glada för engagemanget kring Claras fotoskola, det har varit ett nöje att få se bidragen och hur ni har testat de olika tipsen. Tävlingen i samband med detta är avslutad och en vinnare är utsedd.

Clara är en kunnig bloggare och en duktig fotograf som får fram en härlig och genuin känsla i sina bilder. Hon driver den omtyckta bloggen Underbara Clara. Vi är så glada för möjligheten att få presentera en fotoskola med hennes bästa fototips och hoppas att du har hittat inspiration för dina sommarminnen.

Har du ännu inte hunnit med att läsa fotoskolan så hittar du den här: Claras fotoskola
Vi tipsar i samband med fotoskolan även om kameror för dig som vill utvecklas som fotograf. Canon EOS M50 är en mycket fin kamera att starta med, Canon EOS M6 Mark II är en lite mer avancerad systemkamera och smidiga Canon Powershot G7 X Mark III har en praktiskt vloggingfunktion.

Fram till den 30 juni finns erbjudanden på dessa kameror, ange koden CLARA i kundvagnen. 

Vinnarbilden i fototävlingen ser ni här i vårt inlägg och har tagits av Malin. Hon vinner en Canon EOS M50 med två objektiv. Värde 7890:- Stort Grattis, Malin, hoppas att du får stor glädje av din nya kamera!