Bloggpost

2020-05-26

Underbara Claras fotoskola - Vinn en Canonkamera!

Clara Lidström är en av Sveriges mest älskade livsstilsbloggare, hon har en lång erfarenhet av att fotografera och en driver den mycket omtyckta bloggen Underbara Clara. Vi är så glada att i samarbete med henne komma med en fotoskola ala Clara.

Clara bor på en gård i Västerbotten där hon driver ett ekologiskt jordbruk med sin man och sina 3 barn. Hon är en stark influencer med EKO-fokus på inredning, odling, mat, pyssel, hemmaliv och skönhet. 2017 blev Claras blogg underbaraclaras.se utsedd till vinnare av Årets Tidskrift 2017 av Internetworld. Förutom att blogga har Clara varit krönikör och har även gett ut 8 böcker. 

Clara har fått mycket beröm för sin bildstil och nu lagom till sommaren delar hon med sig av sina bästa tips på hur vi kan ta bättre bilder på hemmaplan. Just nu kan du vinna en riktigt fin kameraCanon EOS M50, med två objektiv värde 7890:- i samband med vårt samarbete! Ladda upp en bild på din instagram och berätta vilket av tipsen du har använt dig av när du tog den. Tagga @cyberohoto.se och @canonnordic och använd hasthagen #clarasfotoskola så vi hittar igen ditt bidrag. Tävlingen pågår till 15 juni och vinnaren väljs utav CyberPhoto och kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Läs hela artikeln här: Underbara Claras fotoskola