Peak Design donerar över 2 miljoner!

Peak Design började precis leverera deras efterlängtade stativ när Covid-19 krisen började bomma. Peak Design valde därför att skänka bort all förtjänst till CDC Foundation som arbetar för att minska smittan av Coronaviruset (Covid-19)

Peak design jobbar stenhårt med att klimatkompensera genom att göra alla deras produkter klimatneutrala. De skänker även 1% av deras förtjänst till en organisation som heter "1% for the planet".

Med säljstart av deras nya stativ berättade Peak Design att de 4 första dagarna kommer ALL förtjänst gå till stöd för de som kämpar mot Covid-19. Nu har Peak Design gjort ett pressmeddelande och berättat om hur många de sålde och hur mycket de donerar åt kampen mod Coronaviruset.

 

Peak_Design_2.jpeg

Som du ser på bilden från Peak Design har de donerat 218.150 dollar vilket blir 2 109 692kr i dagens valuta. Redan från första dagen vi började sälja Peak Design har vi gillat både deras produkter och deras företag, åtgärder som dessa gör oss bara ännu mer tacksamma för att kunna jobba med ett så härligt företag.

Så vårt sortiment från Peak Design här >
Peak Design Travel Tripod >