Nytt porträttobjektiv till din Canon EOS R

Nyhet

Nu finns Samyang AF 85/1,4 med Canon RF-fattning vilket är jublande nyheter för dig som äger en Canon EOS R eller EOS RP!

Denna optik finns redan med Sony E-fattning men anledningen till att vi vill uppmärksamma denna optik igen nu när den fått en ny fattning är att Canon EOS R-systemet har endast två alternativ till porträttobjektiv. De två som redan finns är antingen Canons egna RF 85/1,2 L USM som kostar 32.990:- vilket många inte har råd med och det andra alternativet är Samyang MF 85/1,4 som endast har manuell fokus, ingen autofokus. Detta nya objektiv från Samyang har en stor bländare (f/1,4), 85mm brännvidd, autofokus och ett pris på endast 6990:- vilket gör detta till det självklara valet för de flesta som äger en EOS R eller EOS RP.

Objektivet börjar levereras under juli månad, vi har redan testat detta objektiv med Sonyfattning som du kan läsa i länken nedan.

Läs testet och förbeställ objektivet redan nu: Samyang AF 85/1,4 RF