Drönarsöndag: Bagage

Det är kul att flyga drönare och du kan ta spännande bilder ur helt nya perspektiv. Min favoritdrönare är DJI Mavic 2 Pro då den är lätt att flyga och att kameran är riktigt bra. Jag använder oftast drönaren på fotoäventyr där jag förflyttar mig med bil. Då behöver jag en tålig väska som är lätt att packa in i bilen och som tål att hanteras. Min favoritväska ser du på bilden, en B&W Outdoor Case typ 3000 för DJI Mavic 2.

B&W Outdoor Case typ 3000 för DJI Mavic 2 tål att ställas direkt i snö eller sand. Ibland kan man inte välja underlag och med denna väska behöver jag inte bekymra mig alls. Mycket praktiskt.

B&W Outdoor Case typ 3000 för DJI Mavic 2 fungerar också bra som startplatta. Som sagt, ibland är man på ställen där underlaget är varken lämpligt för att ställa en väska på, eller att ställa drönaren på. Det vara så enkelt som en vanlig gräsmatta och ställer jag drönaren direkt på gräsmattan så skulle propellrarna ta i gräset men genom att använda väskan som startplatta så är det problemet löst. Nu kan man landa på väskan också, men jag brukar oftast ta emot den med handen. Om du tvärt tippar drönaren 90 grader i sidled så slår den automatiskt av propellrarna. Den är helt enkelt konstruerad för att kunna tas emot för hand och kunna slås av på så sätt.

B&W Outdoor Case typ 3000 för DJI Mavic 2 orange >>
B&W Outdoor Case typ 3000 för DJI Mavic 2 svart >>
B&W Outdoor Case typ 3000 för DJI Mavic 2 gul >>

Klicka här för att se bilden i större format >>

Vi kommer söndagar framöver att visa bilder tagna med drönare.

/Thomas