Andra plats går till...

Idag presenterar vi andraplatsen i tävlingen, följ med imorgon då vi presenterar vinnaren!

Andra plats går till Daniel Hallin, en väldigt välarbetad bild med över 60 lager i photoshop och allt material är skapad från egna bilder han tagit hemifrån, allt från burklock, tändare till kopparrör och glödlampor m.m användes för att skapa själva maskinen + lite effekter från Photoshop. En helt klart välförtjänt bild för andra plats!

Daniel skriver:
”Varning: Jag beställde en sån där billig klonmaskin från Kina!! Gissa vem som just blev utslängd och får nu se hur en massa idioter tar över ens hem.”

Grattis till andraplatsen och vinsten av en Sirui Kolfiberstativ N-1205X + K-10X kulled! Följ med i bloggen imorgon för att se vinnaren i tävlingen. Tycker du dessa vinnarbilder är fina så får du gärna kommentera det på vår facebook eller instagram @cyberphoto_se.