X-files: Himmel

Förra helgens äventyr var mest på grusvägar. Vissa fortfarande isbeklädda andra mer leriga. Det är lätt att hålla avstånd till andra ute i "vildmarken". Pollensäsongen har startat och här kan man dessutom nysa utan att någon behöver bli panikslagen. Här så såg jag att himlen hade härliga moln, men jag hade ingen naturlig spännande förgrund, som ett vackert träd eller så. Solen var på väg att gå in i moln så det fick bli vad som fanns där och då. Ibland planerar man långt i förväg för en bild och ibland så blir det spontant då ögonblick dyker upp.

Även om denna bild inte är något man sätter upp på väggen så finns det många av er som verkligen älskar moln och dessutom finns det många äventyrare som gillar Jeepar. Denna bild är till er. 

Bilden är tagen med Fujifilm GFX 100 med GF 23/4. Bilden är sammansatt av två bilder då jag ville ha med mycket himmel men ville inte att Jeepen skulle bli förvriden av vidvinkeln alltför mycket. Vid detta och liknande tillfälle så tar jag en bild rakt fram och en mer uppåt, och sedan sätter jag ihop dem.

Klicka här för att se bilden i större format >>

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas