Nyhet

2020-04-28

Nyhet: DJI Mavic Air 2

Nu lanserar DJI en ny drönare, Mavic Air 2. En uppdatering på den mycket populära och kompakta Mavic Air som snabbt blev populär när den lanserades tack vare hög prestanda ur ett mycket kompakt format.

Denna nya Mavic Air 2 får en hel del uppdateringar som en ny kamera, längre flygtid, sensorer för säkrare flygning och mycket mer. I denna nya drönare sitter det en kamera med 1/2" sensor som klarar av att ta 48MP foton och filma i 4K/60P vilket är ett trevligt kliv upp från tidigare modell. Den klarar även av att fota, filma och ta panorama i HDR. 

Första versionen hade endast en flygtid på ca 21 minuter, Mavic Air 2 har nästan fördubblat flygtiden till 34 minuter. Drönaren har fått nya och förbättrade säkerhetsfunktioner för att du ska kunna flyga säkrare men känner du dig redan säker med drönaren så har den nu fått ett sportläge vilket klarar av att flyga i upp till 68 km/h, alla säkerhetsfunktioner är avstängda i sportläget.

Mavic Air 2 har fått en nydesignad fjärrkontroll som har bättre batteri med upp till 240 minuter flygning, ett skönare och mer ergonomiskt grepp samt ett nytt fäste för telefonen som är snabbare och lättare att använda.

Första leverans beräknas till mitten av maj!

Läs mer och beställ redan nu: DJI Mavic Air 2