Live redigering med Capture One!

På Torsdag sänder vi live tillsammans med Capture One där vi kommer redigera bilder och gå djupare i funktioner och hur du använder programmet!

Om du är intresserad att göra mer med dina bilder, för att få ut det mesta ur din kamera så är detta ett perfekt tillfälle för dig! På Torsdag den 30/4 klockan 15:00 anordnar vi ett kostnadsfritt webinar där vi redigerar bilder live i Capture One Pro

Webbinariet kommer att livesändas på Engelska av María López på Capture One, direkt på vår YouTube-kanal. Chatten kommer att vara igång, med oss på plats, så att du när som helst kan ställa frågor och få svar direkt.

Datum: Torsdag, 30 april
Tid: 15:00 - 16:00
Plats: CyberPhotos YouTube-kanal
Språk: Engelska

Se livesändningen här: Live redigering med Capture One Pro

Vi har 25% rabatt på alla Capture One Pro >>