Live med Capture One idag!

Idag sänder vi live tillsammans med Capture One, där vi går igenom grunderna och hur du kommer igång med RAW-redigering.

Om du är intresserad att göra mer med dina bilder, för att få ut det mesta ur din kamera så är detta ett perfekt tillfälle för dig! På Torsdag den 9/4 klockan 15:00 anordnar vi ett kostnadsfritt webinar med temat "Kom igång med Capture One". 

Webbinariet kommer att livesändas på Engelska av María López på Capture One, direkt på vår YouTube-kanal. Chatten kommer att vara igång, med oss på plats, så att du när som helst kan ställa frågor och få svar direkt.

RAW-materialet i utbildningen finns tillgänglig för nedladdning, så att du smidigt kan följa med och återskapa vad du ser under genomgången. Äger du inte redan Capture One så går det bra att ladda hem en kostnadsfri testversion genom att klicka på länken här nedan.

Datum: Torsdag, 9 april
Tid: 15:00 - 16:00
Plats: CyberPhotos YouTube-kanal
Språk: Engelska

Lägg till i din kalender här >

Länkar
Kostnadsfri testversion
RAW-material för kursen
Direktlänk till livestream

Se till att du har Capture One installerat på din dator. Ladda ned RAW-materialet och öppna filen "Capture One webinar samples" så är du redo att följa med i livesändningen!