Bloggpost

2020-04-30

Fotosidan Live - 8 maj

Nu på fredag, 8 maj kommer vi att tillsammans med Fotosidan livesända ett event för dig som vill få lite koll på vårens produkter. Representanter från Eizo, Fujifilm, Nikon, Olympus och Sony medverkar och svarar på frågor.

Våren är här och sommaren kommer snart, vilken stor glädje dessa dagar! Vi ser framför oss en sommar med mycket tid att utvecklas inom foto och film och att hitta ännu fler sunda och upplyftande hobbies. Därför blev vi extra glada över Fotosidans inbjudan att vara deras mediapartner vid Fotosidan Live som sänds nästa fredag den 8 maj. Fokuset kommer att vara att ge dig inspiration och information om nyheterna i branschen. 

Vi ser verkligen fram emot att få interagera lite mer med dig och vi har flera leverantörer som kommer att stå redo att berätta mer och svara på dina och våra frågor. Titta in på Fotosidan redan nu och ställ dina frågor.

Johannes Holmlund som du träffar i våra Youtubevideos kommer att vara moderator och tillsammans med Sara Arnald, tekniktestare för Fotosidan och fotograf och samt Martin Agfors teknisk redaktör på Fotosidan guida dig genom dagen.

Fotosidan Live den 8 maj direktsänds mellan kl 9:00 - 14:30. Läs mer här.

Varmt välkommen!