Extraväskor

Många har frågat mig vad det är för små extraväskor som jag har utanpå ryggsäcken och vad jag har dem till.

I den första väskan har jag en liten LED-belysning. Den använder jag rätt ofta. Jag behöver den till att lätta upp skuggor vid porträtt och vid närbilder.

I den andra väskan har jag en extra snabbplatta till stativet. Det har hänt att jag dragit ut i fält och sedan insett att snabbplattan ligger hemma på skrivbordet. Då blir stativet helt obrukbart. Det problemet är nu historia. Jag vill inte ha ett snabbfäste skramlade omkring inuti ryggsäcken.

I den tredje väskan har jag medicin och plåster. Alvedon, Gavescon, Samarin och ögondroppar för att vara exakt. Alla har kommit till användning.

LED-belysning >>

Ryggsäcken är en äldre LowePro BP 450 AW i Camo. Här hittar du nya modellen >>

Småväskorna är LowePro D-Pods 10. Klicka här för att komma till väskan >> 

/Thomas