Nyheter från Huawei!

Nyhet

Nu lanserar Huawei nya telefoner i deras P-serie. I denna serie lägger Huawei stort fokus på kamerorna som är tillverkade i samarbete med Leica som är ett av de största namnen inom fotografi.

Huawei visar återigen att dom kan tillverka telefoner som matchar det bästa från Apple och Samsung. Dessa nya telefoner har fått flera nya funktioner med allt från processor och batteri till design och kameror. I Sverige får vi P40 Lite och P40 Pro.

P40 lite är en mindre och billigare version som endast kostar 2990:-. P40 Pro har en 90hz skärm som går ända ut till kanten och är inspirerad av formen av strömmande vatten. P40 Pro har två kameror på framsidan och fyra kameror på baksidan, dessa kameror tillsammans med ny mjukvara "Huawei Golden Snap-Ai" så har telefonen flera nya kamerafunktioner som kan göra dina bilder ännu bättre.

Läs mer och beställ redan nu: Huawei P40