Test: Tamron 70-300/4,5-6,3 Di III RXD

Test

Nu kan du läsa vårt test på Tamron 70-300/4,5-6,3 Di III RXD som är världens minsta och lättaste 70-300-optik för fullformatskamera. Med en vikt på endast 545 gram passar det mycket bra till Sonys lätta och smidiga system.

Mats skriver: Tamron 70-300/4,5-6,3 Di III RXD har en väderskyddad konstruktion och är perfekt för fotografer som vill vara ute i alla väder. Detta gör objektivet perfekt för fotografering av sport, djur och natur, porträtt och mycket mer. Tamrons RDX stegmotor är snabb och mycket tystgående, och speciellt vid filmning. Men den är som vanligt inte helt ljudlös. I mitten av bilden är skärpan bra genom hela zoomomfånget redan på respektive största bländaröppning. Den tappar en aning på de längre brännvidderna, men det är ändå fullt acceptabelt och duger säkert för de allra flesta användare som inte har professionella krav.

Läs hela testet här: Tamron 70-300/4,5-6,3 Di III RXD