Mäktiga Grand Canyon

Många brukar resa utomlands den här tiden på året för att slippa kylan, tyvärr är detta inte möjligt det här året men vi vill fortfarande visa en bild som Milla Johansson har delat med sig som hon tagit för några år sedan.

Milla berättar: Lika snabbt som det kom, var det över, ett sjuhelsikes oväder med stormbyar och blixtinferno plus tonvis med vatten som sköljde ner över markerna där vi var. Sedan när det hade spruckit upp igen kunde vi se Grand Canyon i dess fulla prakt. Det fanns en liten bergstunga att gå ut på som ledde en bit in i kanjonen och det är från den som bilden är tagen. Använde mig av en Nikon D60 + ett AF-5 NIKKOR 18:200mm, 3.5-5.6 objektiv.

En riktigt härlig bild som får en att längta till slutet av denna pandemi. Se till att ta hand om er och håll avstånd så kanske vi kan få fler bilder som detta inom en snar framtid.