Insta360 + Leica = sant

Nyhet

Insta360 lanserar nu under CES 2020 en ny modulär actionkamera som finns tillgänglig med olika kameramoduler varav en är utvecklad i samarbete med Leica!

Nya Insta360 One R är en modulär actionkamera som finns i tre olika utföranden, alla tre har samma batteripack och processormodul med inbyggd skärm men har olika kameramoduler. Den första och billigaste har en kameramodul som kan filma i 4K 60p eller 1080 200p genom en optik som har en brännvidd motsvarande 16,4 mm och en bländare på f/2,8. Den andra modellen kallas One R Twin och den har en 360-kameramodul istället som självklart tar bilder och video i 360-grader och upp till 5,7K 30p.

insta360_2.png

Den tredje och sista kameramodulen har en större 1" sensor och en optik med en brännvidd motsvarande 14,4mm och f/3,2. Både den stora sensorn och optiken har utvecklats i samarbete med Leica. Denna modul kommer ge dina bilder och video bättre skärpa, brushantering och detaljåtergivning. Det här är en av två actionkameror på marknaden som har en 1" sensor, den andra är Sony RX0 II som vi har testat och en större sensor är verkligen ett stort steg upp i bildkvalitet i denna typ av kamera.

insta360_3.jpg

Alla versioner har Insta360s så kallade FlowState, vilket är en bildstabilisering. Du styr kameran antingen via modulen som har en touch-skärm, via din telefon eller röststyrning. Kameran har flera inbyggda funktioner som hyperlaps, lågljusläge och mycket mer.

Läs mer och beställ här:
Insta360 One R 4K
Insta360 One R Twin
Insta360 One R 1-Inch