Test: Sony RX0 II

Test

Nu kan du läsa vårt test av nya Sony RX0 II. Den har fått flera funktioner som man saknade på första versionen och känns nu mycket genomtänkt och välbyggd.

Mats skriver: Sonys uppföljare till RX0, nu med intern 4K-inspelning, en skärm som går att vinkla 180 grader uppåt och 90 grader neråt, och med uppdaterade funktioner och prestanda. RX0 II levereras nu också i ett kit tillsammans med handgrepp, fjärrkontroll, tillbehörsskena och dubbla batterier. Perfekt för vloggare eller när du vill fånga dina äventyr med en kompakt och tålig kamera som har mycket att erbjuda under skalet.​ RX0II ger minst lika bra stillbildskvalitet som Sony oerhört fina och bra kompaktkameror i RX100-serien, fast med lite lägre upplösning, och optiskt faktiskt aningen vassare. Det innebär att dagens bästa actionkameror kan inte mätas sig med RX0 II.

Läs hela testet här: Sony RX0 II