Bloggpost

2019-09-17

Tävla med Linda och Garmin

Just nu håller Linda Åkerberg att vandra Kungsleden. Sedan tidigt i somras har Linda för egen maskin tagit sig genom Sveriges alla landskap. Hon använder Garmin InReach för säkerheten. Tävla om en egen nödsändare du med.

En av de föreläsare som du har möjlighet att träffa under vårt PhotoExpo är just nu i rörelse på Kungsleden. Linda Åkerberg är en målmedveten och erfaren äventyrare och fotograf som inspirerar oss att utforska vårt eget vackra land. I projektet Du fjällhöga Nord har hon gått, paddlat och cyklat genom Sveriges alla landskap och är nu på väg mot slutdestinationen, Treriksröset. En imponerande bedrift. Vi har glädjen att tillsammans med Linda göra en tävling kring en Garmin InReach Explorer+ som hon använder på sin vandring i områden där det behövs en säker kontakt med omvärlden.

Garmin inReach Explorer+ är en nödsändare och GPS som gör det möjligt att skicka och ta emot sms eller mail när du är utanför mobiltelefonens räckvidd. Du kan läsa mer om den här: Garmin inReach Explorer+

Du kan följa Lindas äventyr på hennes Instagramkonto @wildernesstories och där hittar du även informationen om hur du är med i tävlingen.  Du kan lyssna till Linda Åkerberg under PhotoExpo den 26 oktober kl 14:45.