Superliten vidvinkel till Sony E!

Nyhet

Samyang forsätter sin satsning på bra och smidiga objektiv till Sony E-fattning och nu lanserar Samyang ett nytt objektiv på 18mm och det är väldigt intressant!

Samyang AF 18/2,8 FE är ett mycket litet vidvinkelobjektiv som är anpassat för fullformat med Sony E-fattning. Självklart så passar det även för Sonys APS-C-kameror. Samyang AF 18/2,8 FE har 9 linselement varav 3st är asfäriska, 3st ED-glas och 2st av HR-glas. Det blir 8 specialglas av 9 möjliga. Objektivet väger endast 145 gram!

Har du en Sony fullformatskamera och behöver ett vidvinkelobjekitv till landskap, norrsken eller arkitektur så är detta ett mycket prisvärt alternativ. Objektivet börjar levereras i slutet av oktober och vi kommer med ett test så fort vi har ett exemplar i handen!

Läs mer och beställ här: Samyang AF 18/2,8 FE