Nyhet: iPhone 11 / Pro / Pro MAX

Nyhet

Igår kväll släpptes nya iPhone. Den kommer i tre modeller, iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max i totalt 10 färger emellan de tre modellerna. Detta är den mest kraftfulla, smartaste och batterieffektiva iPhone någonsin!

iPhone 11 är en uppdatering av tidigare iPhone XR som erbjuder en 6,1" högupplöst Liquid Retina display, dvs en LCD-display som är formad i hörnen för att få runda hörn. De två största nya funktioner i iPhone 11 är en ny Apple A13 Bionic processor som är marknadens snabbaste processor och hela 20% snabbare än tidigare modell samt mer energisnål. Den andra stora uppdateringen är kamerorna som nu är två stycken istället för en på iPhone XR. Ena kameran är en 12MP, 26mm vidvinkel med bländare f/1,8 och den andra kameran är en 12MP, 13mm ultravidvinkel med en bländare på f/2,4. iPhone 11 kommer i 6 olika färger, lila, gul, grön, svart, vit och Product Red.

iPhone 11 Pro / Pro Max är en uppdatering av tidigare iPhone Xs/Xs Max. Nya Pro modellen använder nya Apple A13 Bionic processorn som har kraftfull maskininlärning för att forma din iPhone för att göra din vardag så lätt och smidig som möjligt. A13 Bionic är som sagt den mest kraftfulla processorn i någon smartphone idag och klarar därför av att hantera spel med otrolig grafik samt foto och videoredigering på hög nivå. Appropå foto och video så har iPhone 11 Pro tre kameror, en 12MP, 13mm ultravidvinkel med bländare f2,4. En 12MP, 26mm vidvinkel med bländare f/1,8 och en 12MP, 52mm telefoto med bländare f/2,0. Dessa kameror tillsammans med Apples unika mjukvara ger möjligheter att ta fina, högupplösta bilder. Ett nytt nattläge gör det möjligt att fota i mörka förhållanden.

iPhone 11 Pro har en 5,8" display och iPhone 11 Pro Max har en 6,5" display och båda storlekar kommer i fyra färger. Svart, silver, guld och en ny midnattsgrön. Glasbaksidan på dessa telefoner har numera en matt yta vilket ger mer grepp i handen.

Passa på att förboka och få en bra köplats nu: Apple iPhone 11