Naturfotodagen i Norrland - rabatt på biljett

Naturfotodagen i Norrland närmar sig och är du lika intresserad som oss av att höra från duktiga föreläsare så kolla in erbjudandet här nedan. Du får rabatt på biljetten om du anger vår kod.

I samarbete med Wild Nature och Fotosidan kommer vi att synas på Naturfotodagen i Norrland - en heldag med inspirerande föredrag. Vi är så glada för att det arrangeras en sån här dag och vi kommer självklart att finnas på plats i Umeå för att hjälpa dig med frågor som du har kring utrustning. Du som läser vår blogg har dessutom möjlighet att köpa en biljett till ett extra förmånligt pris. Ange rabattkoden CyberPhoto när du bokar så betalar du 250:- iställer för ordinarie pris 290:-.

Naturfotodagen kommer att hållas på Väven i Umeå söndagen den 15 september. Föreläsare under dagen är; Staffan Widstrand, Jan Pedersen, Marie Kantermo, Henrik Karlsson, Rolf Segerstedt, Conny Lundström, Gunilla Falk, Jörgen Wiklund och Brutus Östling.
Kolla in hela programet och boka din biljett här:

https://www.wildnaturefotoresor.se/portfolio-items/naturfotodagen_i_norrland_2019-2/
Age rabattkoden CyberPhoto vid bokning för att få priset 250:-.

Datum
Söndag 15 september. Klockan 9.oo–17.15
Plats
Umeå: Stora Vävenscenen i kulturhuset Väven, ingång Storgatan 46 A (beläget invid Umeälven)