Gömslen i höst

Fotogömslen är ingen nyhet i sig men det har kommit massor av nya modeller och märken de senaste åren och vi har de mest prisvärda på marknaden i sortimentet. Tragopan har riktigt smarta produkter i bra kvalitet som vi varmt kan rekommendera.

Att fotografera vilda djur är ett digert arbete i regel och kräver bra utrustning, mycket förberedelse och desto mera tid. Ett bra gömsle kan förenkla insatsen och dessutom ge helt nya förutsättningar. Tragopan kommer från 15 års erfarenhet av både fotografering och användning av just gömslen och har sakta men säkert utvecklats till att ha de bästa grejerna i branschen när man också tar pris i beaktning. Vi säljer allt från Tragopan och saknar du något i sortimentet så kontakta oss direkt. Vi har det mesta hemma på lager och vill du veta mera om de olika gömslena från Tragopan eller Buteo så ring eller maila oss. Saknar du något i sortimentet från andra märken - tipsa oss gärna!

Läs mer om gömslen här:  Gömslen Tragopan & Buteo