Nyhet: Samsung Note 10 | 10+

Nyhet

Nu lanserar Samsung sin mest kraftfulla telefon, Samsung Note 10 | 10+. En ny Note med Infinity O Display som är större än någonsin. Självklart finns pennan kvar och kommer nu med helt nya funktioner!

Samsungs mest kraftfulla telefon.
Galaxy Note10+ är framtagen för de högpresterande. De som flyttar gränserna för det förväntade, precis som du. Den har en kamera med ny teknik som ger stora kreativa möjligheter och ett batteri som räcker för mer än 24 timmars användning. Den har en stor, nästan heltäckande skärm och såklart S Pen, som gör det möjligt att jobba både snabbt och intuitivt på den stora skärmen. Samsung har skapat ett verktyg för arbete och underhållning: en PC, en spelkonsol, ett anteckningsblock, en bild- och videoredigeringsenhet – Galaxy Note10 och Note10+ är allt i ett. En telefon för dig som ställer de högsta kraven, helt enkelt.

Läs mer och förbeställ nya Note nu: Samsung Note 10 | 10+