Nyhet: Dörr Kapstadt läderväskor

Nyhet

Dörr har lanserat nya läderväskor som kommer i tre storlekar och två olika färger. Ett alternativ för dig som vill ha din kamerautrustning i en snygg och praktisk axelväska.

Dörr har länge gjort trevliga väskor till riktigt bra priser och än en gång visar de vad de kan genom att lansera läderväskor av hög kvalitet till ett förmånligt pris. Väskan är designad med fotografer och kommer därför med ett dedikerat fotoinlägg där du kan ha kamera, objektiv eller blixt, detta inlägg går att ta ut om du vill använda väskan till annat.

Kapstadt finns i storlekarna Small, Medium och Large samt i färgerna ljustbrun eller mörkbrun. På Medium och Large väskorna så kan man plocka ur hela fotoinsatsen och använda väskan för annat än kamerautrustning. Medium och Large har även ett fack för laptop (12" samt 15"). Bilden nedan visar Large i ljusbrunt samt Small i mörkbrunt.

Vi har alla färger och storlekar i lager för omgående leverans och första veckan erbjuder vi en lanseringskampanj där du får 10% rabatt på valfri Kapstadt väska från Dörr.

Läs mer och beställ nu: Dörr Kapstadt läderväska