Sony lanserar A7R IV

Nyhet

Sony lanserar nu fjärde versionen av deras högupplösta systemkamera Sony A7R IV. Nu med en helt ny 61 MP sensor och uppdaterad design.

Sony har alltid legat i framkant när det gäller spegellösa systemkameror och nu tar dom klivet fram med nya Sony A7R IV som erbjuder flera spännande egenskaper. Den största uppdateringen kameran får är sensorn, en 61 MP CMOS sensor. Detta är mycket imponerande siffror med tanke på att det är en av de minsta fullformatskamerorna på marknaden. Med Sensorshift får du en bild på 240 MP. Kameran klarar upp till 15 stop dynamiskt omfång. 

En sensor på 61MP kräver betydligt mer kraft av processorn men trots detta så behåller kameran 10 bilder/s som tidigare generation. Tack vare en uppdaterad design har kameran fått ett tuffare skydd mot damm och vatten.

Sony A7R IV klarar video i översamplad 4K i 8-bitar S-Log2/3 och HLG. Blixtskon är nu uppdaterad och kan hantera en ny mikrofon som Sony lanserade samtidigt som kameran.

Mer info kommer...

Läs mer och beställ här: Sony A7R IV