PhotoExpo - Linda Åkerberg

Linda Åkerberg är frilansfotografen som 2016 lämnade det trygga livet hemma i Stockholm för att åka till USA och vandra långdistansleden Pacific Crest trail, 428 mil mellan Mexiko och Kanada.

Sedan dess har äventyren avlöst varandra och Linda har besökt världens alla hörn. Men i takt med en växande kärlek för naturen växte sig även vilja att ta hand om den. Att leva ett mer hållbart liv. I sommar bestämde sig Linda därför att det var dags att sluta söka sig bort för att hitta lyckan och istället söka äventyret på hemmaplan. Den 1a juni startade hon i Smygehuk en resa genom Sveriges alla 25 landskap helt för egen maskin. Detta genom att bla vandra, cykla och paddla. Till CyberPhoto Expo 2019 kommer hon för att berätta om och visa bilder från detta äventyr som beräknas avslutas vid Treriksröset, bara några dagar innan själva mässan!

Fram till dess kan du följa Lindas resa på instagram: @wildernessstories

PhotoExpo 2019 i Umeå hålls den 26 oktober kl 10-16. Varmt välkommen!

Här hittar du all info och föranmälan med möjlighet att vinna årsprenumerationer på Moderskeppet!