Test: Samyang MF 14/2,8 RF, för Canon EOS R

Test

Samyangs populäraste objektiv är deras 14/2,8 och nu har vi testat den nyaste versionen med Canon RF fattning. Allting har förbättrats med denna version och den behåller samma prisvärda karaktär.

Mats skriver: Samyang släpper sina två första objektiv till Canons och Nikons spegelfria fullformatssystem, till en början en 14/2,8 ultravidvinkel och en 85/1,4 med RF-och Z-fattning. Som brukligt för Samyang handlar dessa om manuellt fokuserad optik till mycket attraktivt pris och med hög optisk prestanda. En högkvalitativ, raktecknande ultravidvinkel är ett perfekt verktyg för arkitekturbilder, interiörfoto, landskapsbilder, astrobilder eller när man vill nå udda vinklar och perspektiv, t ex inom actionsport.

Läs hela testet här: Samyang MF 14/2,8 RF, för Canon EOS R