Smidig porträttkombo!

Canon RP är en av de smidigaste och lättaste fullformatskamerorna på marknaden och vi matchade den med EF 50/1,8 STM för att skapa en supersmidig kamera som passar bra till porträtt och liknande bilder.

Canons RF-fattning har många fina objektiv men de flesta är stora, tunga och dyra. Köper man en EOS RP så vill man ha en liten, smidig kamera och som tur är följer en EF-RF adapter med alla Canon EOS RP vilket gör att du kan montera alla Canons fina EF-objektiv direkt. Vi testade att montera på en Canon EF 50/1,8 STM på EOS RP med den medföljande adaptern och det fungerade klockrent. Allting fungerar precis som du önskar, snabb autofokus och grym skärpa samtidigt som hela paketet är lätt och smidigt.

Har du varit intresserad att köpa en fullformatskamera för att få fördelarna en sådan har men vill inte ha en för tung kamera? Då passar Canon EOS RP perfekt, speciellt om du sedan tidigare äger Canon EF-objektiv så kan du direkt montera dessa och få ett superfint resultat.

Just nu har vi en kampanj där du får med en Canon EF 50/1,8 STM vid köp av en Canon EOS R eller RP med eller utan kit värde 1289:-

Kampanj: Canon EF 50/1,8 STM på köpet!