Nyhet: Tragopan

Nyhet

Tragopan är ett favoritmärke på gömslen som du hittar under fliken Outdoor i menyn. De har andra produkter också i sitt sortiment och ryggsäcken 500 V4 är en produkt som snabbt blivit en favorit då den är robust. rejäl och dessutom rätt snygg. Man får dessutom plats med riktigt stora objektiv.

Gömslen har blivit populärt och vi kan rekommendera både Buteo och Tragopan när det gäller gömslen då kvaliteten är mycket god och de har många smarta lösningar för oss fotografer. Tragopans fina ryggsäck som du ser på bilden är en ny favorit för oss och en mycket enkel och praktisk rygga för alla som har längre tele eller telezoom. Kolla in produktbilderna och läs mer på produktsidan - det här kanske är lösningen för dig som vill ha en bra väska som rymmer mycket? Blev du nyfiken på gömslen så hittar du dessa under menyvalet Outdoor och Gömslen.

Läs mer om ryggsäcken: TRAGOPAN Tetras 500 V4