Test: Dörr Slim Hopper Carbon stativ

Test

Nu börjar det dra ihop sig till sommar och visst börjar det klia i äventyrssinnet, utetider ÄR fototider. Vi har testat det här smidiga stativet och det passar verkligen för den som vill slimma packningen inför resan.

Känner du också att ryggsäcken kan bli lite väl maffig när man ska ta sig ut? Samtidigt har man några saker som bara måste med när det ska ut och fotograferas. Ett stativ är ett välbehövligt stöd i tillvaron för de flesta kreativa själar. Vi tipsar om Dörr Slim Hopper ett stativ som vi har testat och som är både mångsidigt, smidigt och lätt.

Mats säger: "Ett lämpligt stativ att ta med sig på resor i och med dess kompakta format och mångsidiga funktion - det jag menar med mångsidig är att man kan se det som fem stativlösningar i ett. Förutom vanligt resestativ så fungerar det även som bordsstativ, macrostativ, monopod med stödben samt en selfiepinne, och där allt detta också ryms i en liten stativpåse. Smidigt.

Reslusten bara ökar med det här stativet i handen och vi funderar lite på namnvalet - Slim Hopper. Är det för att den är otroligt slimmad och lätt hoppar ut när den behövs? I så fall vill vi alla ha en Slim Hopper Carbon i sommar. 

Läs hela testet här:  Dörr Slim Hopper Carbon