DJI lanserar!

Nyhet

DJI lanserar deras första renodlade actionkamera, DJI OSMO ACTION, en kamera som blir en direkt konkurrent till GoPro Hero 7 Black. Två starka märken och duktiga tillverkare - det här blir spännande!

Dji har flera gånger visat att de klarar av att göra riktigt bra produkter och nu lanserar de sin första actionkamera. Vid en snabbtitt ser det helt klart ut som en actionkamera med flera spännande funktioner och features som gör den intressant för både yrkesverksamma som amatörer.

Första skillnaden mot andra actionkameror är att den har en skärm på både fram- och baksidan vilket gör det möjligt att se dig själv. Objektivet har en bildvinkel på 145 grader vilket innebär att det inte är ett fisheye vilket ger ett mer raktecknande utsnitt. Detta gör att proportionerna på allting är mer "verkligt" och gör stor skillnad när du filmar dig själv från armslängd.

Kameran har en 12 MP sensor som klarar 4K i 60p samt 8x slowmotion i 1080p. Den har elektronisk bildstabilisering som de kallar Rocksteady, liknande GoPros nyaste system. Huset är vattentät ner till 11 meters djup, exakt 1m mer än GoPro Hero 7. Den har även funktioner som röststyrning, timelapse, hyperlapse och det finns till och med en funktion som gör att du kan ställa in lång slutartid för att ta nattbilder. Fästet för tillbehör är liknande GoPro´s vilket gör det lätt om du redan har tillbehör hemma från andra märken.

Batteriet klarar att filma 135 minuter i 1080p/30fps med stabilisering avstängt och 63 minuter kontinuerligt i 4K/60fps med stabilisering aktiverat, vilket låter mycket lovande, det handlar i så fall om avsevärt längre batteritid än konkurrenterna. Det ska vi testa! Första leverans beräknas i slutet av maj - boka redan nu då tillgången i början är mycket begränsad.

Boka ditt exemplar här: DJI Osmo Action