Canon EF 400/2,8 L IS III USM

Test

Idag släpper vi ett test av Canons EF 400/2,8 L-objektiv i version III. Objektivet är betydligt lättare och med en mer jämnfördelad vikt. Utöver testet kan du även se vår film med back stage-sekvenser från själva testet.

Nu är testet klart av tredje generationen av Canons EF 400/2,8 L-objektiv. Nytt i version 3 är att den gått ner i vikt rätt rejält, från 3850 gram till 2840 gram, vilket faktiskt gör större skillnad än vad man kan tro vid handhållen plåtning. Som du redan förstått är det här ett riktigt läckert objektiv med ett flertal förbättringar. Vi är väldigt glada över att vi har fått möjlighet att titta lite närmare på det.  Du kan ta del av testet helt kostnadsfritt här hos oss på CyberPhoto och du kan även se lite bakom kulisserna från hur det faktiskt går till när Mats och Johannes testar produkter. Kolla in både test och vår färska testvideo via länken.   

Läs hela testet här:  Canon EF 400/2,8 L IS III USM​- test