Garmin uppdaterar!

Nyhet

Äntligen har Garmin släppt den efterlängtade och fullt logiska uppdateringen till Alpha 50 och Alpha 100 som möjliggör att följa hundar med halsband från Astro-systemet. Vi gillar när tillverkare kommer med smarta uppdateringar som ökar användningsområdet för en befintlig produkt. Bra gjort, Garmin!

Den nya mjukvaran gör det möjligt att spåra enheterna DC50 och T5 samt T5 Mini från Garmin och som är parade med Garmin Astro 320. Det finns en guide för att enkelt visa hur man ändrar till läget för visning av dessa på hemsidan för uppdateringen. När du uppdaterat enheten och ändrat till 320-läget måste du veta ID-numret på hunden du vill följa. Börja med att ladda ner Garmin Express via länken nedan så att du kan uppdatera din enhet. 

Garmin Support:  Programvaror & uppdateringar

Beställa Alpha hos oss:  Garmin Alpha 50 & 100