Tamron lanserar!

Nyhet

Idag lanserar tamron ett helt nytt zoomobjektiv, Tamron AF 35-150/2,8-4 Di VC USD. Ett spännande objektiv som ger mer räckvidd än de populära 24-70 eller 24-105 utan att höja bländarvärdet.

Tamrons nya objektiv har en mycket användbar brännvidd på 35-150mm och lyckas samtidigt ha en god ljusstyrka på f/2,8-4. Den har även bildstabilisering, snabb, tyst autofokus och har en vädertätad design. Objektivet är anpassat för fullformat men fungerar även på kameror med APS-C sensorer och ger då ett omfång på 53-225mm för Nikon och 56-240mm för Canon.

Objektivet är kompatibelt med Tamron Tap-in Console som innehåller en USB-port för datoranslutning. Med hjälp av detta kan du själv uppdatera objektivets firmware och finjustera dess autofokus och bildstabilisering.

Alla dessa egenskaper gör detta objektiv till ett av de mest användbara objektiven på markanden. Vi kommer med ett test på objektivet så snart vi kan. Detta kan bli ett riktigt populärt objektiv bland många fotografer då den täcker ett väldigt stort användningsområde.

Objektivet kommer i två fattningar Nikon F och Canon EF läs mer och beställ här: 

Tamron AF 35-150/2,8-4 Di VC USD, för Nikon F
Tamron AF 35-150/2,8-4 Di VC USD, för Canon EF