Nikon presenterar!

Nyhet

Nikon presenterar idag en ny version av deras minsta undervattenskamera. Perfekt till alla som har bokat sommarresor och är sugen på fota och filma under vatten. Den kommer i blå, orange och vit, men även några nya roliga färger som resort och blommor.

Denna nya kamera är gjord för dig som vill kunna ta med en trevlig liten kamera på semestern och fota era minnen både över och under vattnet. Den är vattentät ned till 10 meter, köldtålig ned till -10°C och stöttålig vid fall upp till 1,8 meter vilket gör detta till en trevlig semesterkamera. Fokus med kameran är också att den ska vara mycket lättanvänd och därför har Nikon satt mycket tid till att göra kameran användarvänlig för alla.

Självklart har kameran Wifi & Bluetooth som låter dig föra över bilder och film direkt till mobilen för att lägga ut på sociala medier när du ligger på stranden.

Läs mer om kameran här: Nikon CoolPix W150 resort