Sony lanserar!

Nyhet

Sony lanserar nu version II av deras minsta kompaktkamera RX0. Denna kamera kategoriserar sig som en kompaktkamera men har alla funktioner och en bildkvalitet som utklassar alla actionkameror. RX0 II har en stor 1" sensor och en Zeiss optik.

Nya modellen har samma optik och samma utseende men läser man specifikationerna så ser man att det är en rejäl uppdatering.

Vad är nytt med Mark II?

  • Uppdaterad sensor
  • BIONZ X bildprocessor
  • Elektronisk bildstabilisering
  • Vikbar skärm
  • Intern 4K videoinspelning

En uppskattad nyhet på RX0 II är den vikbara skärmen vilket gör att den här kameran kanske är en av de bästa valen för en vloggare. Kameran ger en grymt bra bildkvalitet samt är liten och lätt att ta med sig. Sony har även implementerat sin välfungerande ögonautofokus.

Läs mer här: Sony RX0 II