Samyang lanserar!

Nyhet

Samyang lanserar idag Samyang AF 85/1,4 till Sony FE. Ett objektiv som redan finns till Canon EF men nu också till Sony E för fullformat, ett mycket prisvärt alternativ till Sonys stora och dyra 85/1,4 GM

Samyang har i det sista gått starkt in i sin serie av AF objektiv och hittills har dom gjort mycket prisvärda objektiv. Bra objektiv till bra priser är alltid populärt, vi ser att det här objektivet tillsammans med en Sony A7 II eller A7 III kan bli en stark kombo.

Läs mer: Sony A7 III

Samyang AF 85/1,4 är mest prisvärd i sin klass och ett bra alternativ för dig som vill ha ett bra porträttobjektiv men ändå få en rimlig prislapp. Tidigare AF objektiv från Samyang har varit mycket prisvärda med bra bildkvalitet och så torde dert vara även denna gång och så fort vi får in ett skarpt exemplar kommer vi att göra ett utförligt test.

Läs mer här: Samyang AF 85/1,4 FE för Sony E-fattning​