Panasonic Lumix S video-uppgradering

När Panasonic släppte sin nya fullformats-serie Lumix S berättade de även att det kommer finnas möjlighet att uppgradera videofunktionerna i kamerorna, och nu har de släppt information om vad denna uppgradering gör.

Denna uppgradering kommer att kunna köpas till din S1 eller S1R, förmodligen på samma sätt som man uppgraderar GH5 med V-log. Det är oklart vad denna uppgradering kommer kosta men det ser ut som säljstart blir kring sommaren. 

Det här ingår i uppgraderingen:

  • 4:2:2 10-bit 4K 24p/30p intern inspelning
  • 4:2:2 10-bit 4K 60p via HDMI
  • V-Log

Dessa specifikationer kan ändras till säljstart

Redan på måndag får vi första leverans på dessa kameror och ni som har förbeställt får era exemplar direkt. Vi har en trade-in kampanj som ger dig 2000kr rabatt om du byter in din gamla utrustning och köper en S1 eller S1R + objektiv, har du svårt att bestämma dig eller vill veta mer om kameran kan du läsa vårt test här nedan.

Mer information: Panasonic inbyteskampanj

Läs vårt test: Panasonic Lumix DC-S1R kamerahus