Smidigt, snyggt och nödvändigt

Ibland ryms inte allt man vill ha med fotoväskan och ibland är det svårt att hålla ordning. En extra liten väska som man sätter utanpå kan många gånger lösa problemet. Denna Lowepro väska passar perfekt till minneskort, batteri, snabbplattor och mediciner.

Många av oss fotografer vill ha väskor där man får med allt, man vill ha med kamera, objektiv, laptop, laddare, adaptrar och mycket mer. Det kan vara svårt att hitta en väska som du får plats med precis allt du vill ha med. Lowepro gör många fina väskor men ofta så är det något tillbehör man inte riktigt vet vart man ska placera. En klockren lösning som en av våra kollegor använder är Lowepro D-Pods 10 som fästs i molly-systemet på hans Lowepro ProTactic BP 450 AW.

Läs mer om: Lowepro ProTactic BP 450 AW II

Han använder två väskor fäst på baksidan och ena är fylld med ett extrabatteri, minneskort och putsduk. Den andra agerar som första hjälpen med plåster, Alvedon, Samarain och sårtvätt. Det blir lättillgängligt om du behöver komma åt det i hast men även rätt skönt att slippa öppna hela väskan för att komma åt ett litet fack. Vad skulle du ha i din?

En smart lösning för många och det bästa av allt är att den är väldigt billig, endast 49:-

Läs mer och beställ här: Lowepro D-Pods 10 för 49kr