Lumix S-serie och ännu mer från Panasonic

Nyhet

Idag har vi glädjen att rapportera om flera lanseringar från Panasonic. Det är främst Panasonic Lumix S1 och Panasonic Lumix S1R som nu lanseras fullt ut. De är fullformat och har L-fattning, som är ett högst respektingivande samarbete mellan Panasonic, Leica och Sigma. Dessutom kommer flera objektiv och ett batterigrepp.

Februari börjar väldigt starkt i år. Vi säger välkommen till Panasonic Lumix S-serie som är ett nytt speglefritt system med fullformatssensor och med Leica L-objektivfattning. Det är främst två olika modeller som ser dagens ljus. Panasonic Lumix S1 som är lite billigare och är lite mer inriktad på filmning, och sedan den mer avancerade Panasonic Lumix S1R som är ett nytt och hett verktyg för den professionelle fotografen.

Läs gärna vårt första intryck här:  FÖRHANDSTITT PÅ LUMIX S-SERIE PANASONIC S1 S1R

Förutom dessa två kameror så dyker det idag även upp flera intressanta objektiv och ett batterigrepp.

Som vanligt kommer du läsa mer hos oss på respektive produktsida men det kommer även att dyka upp mer intressant information här i vår blogg så håll utkik!

Panasonic Lumix S1
Panasonic Lumix S1R
LUMIX S 50mm F1.4 
LUMIX S 70-200mm F4  O.I.S.
LUMIX S 24-105mm F4 MACRO O.I.S.
Panasonic DMW-BGS1, batterigrepp till S1 och S1R

Just nu har vi en inbyteskampanj till dessa Lumix S-kameror. Byt in din kamera och få minst 2000:- i inbytespremie. Läs mer om kampanjen här: Inbyteskampanj Lumix S