Nyhet: Capture One Pro 20

Nyhet

Nu lanseras Capture One Pro 20. En ny version som ger fler funktioner och fram för allt ett snabbare arbetsflöde för råbildsredigering och tethering.

Capture One Pro är ett av de bästa alternativen för råbildsredigering och det självklara valet för studiofotografer som använder tethering. I nya versionen är det största ändringarna gjorda i kontrast, färg och detaljkontrollerna för att få ut de bäst exponerade och skarpaste bilderna möjligt. 

Nya snabbare arbetsflöden inehåller en enkel färgredigerare som gör det lättare att redigare hudtoner, bakgrundsfärger och mycket mer. Det finns även ett nyutvecklat verktyg för att ta kontroll över det dynamiska omfånget i bilden. Det nya verktyget ger dig större kontroll över ljusa och mörka delar av bilden som himlen eller skuggor. Det är utvecklat för att vara starkare men också lättare att hantera än tidigare versioner.

Capture One Pro 20 stödjer även en hel del nya kameror som:

  • Canon 90D
  • Canon M6 II
  • Nikon Z50
  • Leica V-LUX 5
  • Panasonic Lumix DC-S1H
  • Pentax K-1 II
  • Olympus E-M5 III
  • Ricoh GR III
  • Generic GoPro HERO RAW support

Läs mer och beställ redan nu: Capture One Pro 20

captureone_kampanj_hero.jpg