Drönarsöndag: Fossá

Färöarna är beströdda med massor av vattenfall men några är lite mer dramatiska.

Här ser du Fossá vattenfall på Färöarna. Det ligger alldeles nära en kustväg. Vi hade mest regn tyvärr men det var lite uppehåll när vi passerade Fossá. Man kunde klättra längs kanten för att komma närmare vilket jag naturligtvis gjorde. Det var snorhalt med blött gräs och hal lera på hemska stenar. Jag tog mig fram levande och fick iväg några bilder och halkade sedan tillbaka. Leriga skor men jag var torr om fötterna ända tills jag la in kameran i bilen och klev i en liten vattenpöl vid bilen, en vattenpöl som visade sig var en decimeter djup. Med vattenfylld sko fick kameran vila och drönaren fick vakna upp istället. Jag och en amerikan från California flög samtidigt med varsin Mavic Pro.

Bilden är tagen med DJI Mavic Pro.

Se bilden i full upplösning >> 

Vi kommer söndagar framöver att visa bilder tagna med drönare.