Två nya objektiv till Panasonic S

Nyhet

Med två nya objektiv till Panasonics S-serie så känner vi att det börjar vara ett komplett system med 6 objektiv som täcker ett stort omgång av brännvidder. Sedan har du ytterligare 11 Sigma objektiv som passar till L-fattningen med många fler på ingång.

Det första objektivet som lanseras idag är Panasonic Lumix S Pro 16-35/4 vilket förmodligen de flesta har väntat på eftersom Panasonic S är en mycket robust kamera som passar fint till att vara ute i skog och mark för att ta fina landskapsbilder. Det nya objektivet är självklart vädertätad och är byggd för kameror med högupplösning så som Lumix S1R. Fördelen med detta system är att allt plannerat och byggt nu i denna moderna till vilket gör att alla material och konstruktioner är toppmoderna som kommer hålla hög standard i många, många år framöver. Detta gör det mer tryggt att investera i systemet.

Objektivet beräknas att levereras i januari, beställ ditt exemplar redan nu: Panasonic Lumix S Pro 16-35/4

Det andra objektivet är Panasonic Lumix S Pro 70-200/2,8 O.I.S som är tänkt till press, sport eller fågelfotografen som behöver ett ljusstarkt telezoom som man kan lita på. Objektivet är självklart vädertätat och har snabb samt träffsäker autofokus. Panasonic har även lagt ner en hel del tid på att få till en mjuk och härlig bokeh för att hela bilden ska få en bra känsla. Tillsammans med den inbyggda stabiliseringen i kamerahuset så ger dessa upp till 7-stegs stabilisering vilket är perfekt för den typ av fotograf som har nytta av detta objektiv.

Objektivet beräknas att levereras i januari, beställ ditt exemplar redan nu: Lumix S Pro 70-200/2,8 O.I.S

Nu när det finns så pass många objektiv med L-Fattningen samt tre väldigt fina kamerahus så känner vi att det är ett komplett system som verkligen är värt att kika på och investera i. Detta system har många fördelar jämfört med andra system och ett av de är att bilderna vi har fått ur dessa kameror och optik är helt magiska, ett system vi verkligen rekommenderar. Vi har gjort test på alla dessa som du kan läsa på respektive produktsida.