Test: Sony FE 35/1,8

Test

Sony FE 35/1,8 är ett litet och ljustarkt vidvinkelobjektiv för dig som har en Sony kamera med fullformatssensor. Vi har testat detta objektiv och den håller en hög nivå av skärpa och byggkvalitet.

Mats skriver: Den fina ljusstyrkan i kombination med den låga vikten på 280 gram gör att objektivet kan användas i många olika situationer, allt från vardagliga motiv, via ariktektur och gatufoto till landskaps- och nattfotografering. Objektivet har en tyst och träffsäker autofokus med ett linjärt motorsystem som ger en responsiv och smidig fokusering. Vilket underlättar både vid stillbildstagning och filminspelning. I centrum av bilden är skärpan bra redan på full öppning, och ökar därefter till mycket bra till större del av bilden på mindre öppningar ner till f/11.

Läs hela testet här: Sony FE 35/1,8