Vinn biljetter till Sveriges Fotodagar i Stockholm

Vi åker ut på turné i höst och hoppas att vi får möjlighet att träffa just dig! Nästa lördag kommer vi att finnas i Stockholm under Sveriges Fotodagar, ta chansen och vinn en biljett till eventet.

Vi tycker att det är väldigt trevligt att få möta dig som kund och därför har vi valt att dyka upp på ett flertal platser ute i landet i höst. Nästa lördag, den 16 november, har turen kommit till Stockholm och vi ser verkligen fram emot att få träffa dig som bor i närheten. Fotodagen hålls på Nacka Strandsmässan.

Du som följer oss här i bloggen eller i sociala medier har chansen att vinna en av 20 st biljetter (värde 395:-/st) till föreläsningarna. Utlottningen sker tillsammans med Kamera & Bild som är en av huvudarrangörerna av eventet.

Delta så här: Maila marknad@kamerabild.se. Märk mailet med Stockholms Fotodag med CyberPhoto och inkludera ditt namn och telefonnummer.

Här kan du läsa mer om Fotodagen i Stockholm