Peak Design V2

Nyhet

Peak Design lanserar nu en uppdatering till hela Everyday-serien. Uppdateringen gör att denna serie av redan fantastiska väskor blir ännu bättre med skönare komfort, fler smarta lösningar och bättre material.

Peak Design är helt klart ett av våra favorita väskmärken som har under de senaste åren tagit marknaden med storm tack vare sina snygga och otroligt smarta väskor som sticker ut ur mängden. Denna nya uppdatering gör redan bra väskor ännu bättre. Många mindre detaljer har blivit justerade för att t.ex. rymma mer saker i mindre fack, skönare bärremmar, mer plats för större datorer och allt yttre material har blivit uppdaterat och är tillverkat av 100% återvunnet material med certifikat från Bluesign. Alla dessa förändringar bidrar till en bättre väska och de lyckas med detta utan och bibehåller den smidiga storleken och snygg design. Några av V2 väskorna kommer även i en ny blå och vit färg.

Läs vad som är nytt på varje väska på respektive produkt beskrivning

Peak Design strävar starkt efter att tillverka alla väskor så miljövänligt som möjligt och dessa nya V2 är ett steg närmare deras mål som är att skapa snygga väskor utan att påverka miljön. Peak Design är medlem i ett flertal grupper som arbetar för att göra jorden friskare än vad den är idag och en av dessa grupper är "1% FOR THE PLANET" vilket betyder att 1% av all inkomst hos Peak Design går till icke-vinstdrivande organisationer som arbetar för förbättra vår miljö.

Se de nya väskorna här: Peak Design V2