Ny optik från Sigma!

Nyhet

Sigma lanserar idag en nyutvecklad 24-70/2,8 DG DN ART med Sony E och Panasonic L-Fattning. Denna optik finns till spegelreflexkameror med Canon och Nikon fattning men den nya är speciellt omformad för att passa perfekt till spegellösa kameror.

Sigma 24-70/2,8 DG DN Art är ett nytt tillskott till Sigmas serie av nyutvecklade objektiv till spegellösa fullformatskameror. De tidigare objektiven vi har sett tex. Sigma 14-24/2,8 DG DN Art har varit en riktigt fullpott med en hög standard på både bygg- och bildkvalitet. Vi hoppas på att detta nya 24-70 håller samma kvalitet vilket kommer vara ett starkt alternativ mot Sonys/Panasonics egna, dyrare objektiv och även en stark rival mot den otroligt populära Tamron AF 28-75/2,8 Di III RXD.

Vi ser fram emot att få göra ett test på detta objektiv och vi hoppas på att den gör lika bra från sig som de andra i samma serie, då kan detta bli ett oerhört populärt objektiv!

Läs mer och beställ här:
Sigma 24-70/2,8 DG DN Art, till Sony E-fattning
Sigma 24-70/2,8 DG DN Art, till L-fattning